• NewBees

NewBees at Work: Jarige Job helpen met het maken van traktaties voor Nederlandse kinderen

Updated: Aug 10, 2020


Jarige job (www.stichtingjarigejob.nl) is een Nederlandse stichting die achtergestelde kinderen helpt om hun verjaardag op school te vieren. Er zijn zo'n 60,000 kinderen in Nederland die niet hun verjaardag kunnen vieren en Jarige Job helpt hun met bescheiden traktaties die ze kunnen uitdelen aan hun klasgenootjes.


Newbies helpen Jarige Job door met bewoners van de COA POL locatie in Zaanstad traktaties in te pakken. Zo creëren we traktaties voor de kinderen om hun verjaardag mee te vieren, én een omgeving in de COA locatie waar bewoners contact met elkaar kunnen hebben, van elkaars gezelschap kunnen genieten en hun tijd nuttig kunnen besteden.


_____


NewBees at Work: Helping 'Jarige Job' with making treats for Dutch children


Jarige job (www.stichtingjarigejob.nl) is a Dutch foundation which helps children from moderate backgrounds celebrate their birthdays at school, which is a very Dutch tradition. There are 60,000 children in the Netherlands who are not able to celebrate their birthday in this tradition and Jarige Job helps them by providing moderate treats to share with their classmates.

NewBees supports Jarige Job by wrapping treats with the residents of the COA POL location in Zaanstad. We both provide children with treats to celebrate their birthdays and create an environment at the COA location where residents can interact, enjoy the company of other volunteers and spend their time in a useful way.

NEWBEES_LOGO-WIT-RGB-4x.png
  • LinkedIn
  • Facebook
ANBI_zk_diap.png

Stichting NewBees

Amsterdam

KvK 65443101

RSIN 856114467

NL37 ABNA 0486 8452 22

inburgering

info@new-bees.org  

Privacy Policy

Customer regulations

.

COVID-19