• NewBees

NewBees in het Zaanstad Journaal

Updated: Aug 10, 2020


NewBees is uitgelicht in het Zaanstad Journaal vanwege de nieuwe aanpak jegens nieuwkomers in Zaanstad. Samen met de gemeente, sociale gemeenschapsteams en VluchtelingenWerk Zaanstreek, hebben we gewerkt aan een sneller een meer op-maat-gemaakte integratie en participatie opties.


Lees hier het hele artikel.


_____


NewBees in the Zaanstad Journaal


NewBees was featured in the Zaanstad Journaal on the new approach towards newcomers in Zaanstad. Together with the gemeente, social neighborhood teams and VluchtelingenWerk Zaanstreek, we work towards faster and more tailor-made integration and participation options!

You can read the whole article here (in Dutch).


NEWBEES_LOGO-WIT-RGB-4x.png
  • LinkedIn
  • Facebook
ANBI_zk_diap.png

Stichting NewBees

Amsterdam

KvK 65443101

RSIN 856114467

NL37 ABNA 0486 8452 22

inburgering

info@new-bees.org  

Privacy Policy

Customer regulations

.

COVID-19