• NewBees

NewBees in nieuw interventiewijzer participatie vluchtelingen door KIS

Updated: Aug 10, 2020


NewBees is toegevoegd aan een platform wat nieuwkomers de weg wijst in integratie: interventiewijzer participatie vluchtelingen' door KIS (Kennisnetwerk Integratie & Samenleving). De website biedt behulpzame informatie over waar je moet zijn als je informatie wilt over specifieke onderwerpen, zoals participatie, vaardigheden ontwikkeling, of hoe je nieuwe mensen kan leren kennen.


Klik hier om het stuk over NewBees te lezen en hoe we kunnen helpen bij participatie en nieuwe mensen ontmoeten.


_____


NewBees in new intervention navigator participation refugees by KIS


NewBees is included in another platform that aims to show newcomers the way to integration: 'interventiewijzer participatie vluchtelingen' by KIS (Kennisnetwerk Integratie & Samenleving). The website shows useful information on where to go if you want information on specific topics, such as participation, skill development, or how to meet new people.

Click here to read what they say about NewBees and how we can help with participation and meeting new people (in Dutch).NEWBEES_LOGO-WIT-RGB-4x.png
  • LinkedIn
  • Facebook
ANBI_zk_diap.png

Stichting NewBees

Amsterdam

KvK 65443101

RSIN 856114467

NL37 ABNA 0486 8452 22

inburgering

info@new-bees.org  

Privacy Policy

Customer regulations

.

COVID-19